Kalender 2014!

Nå er den endelig her; Dyrebeskyttelsen Norge Narvik sin flotte, lekre og fantastiske kalender for 2014! Årets mest dyrevennlige julegave?

Nå har vi laget, bestilt og fått på lager noen eksemplarer av den lenge annonserte kalenderen vår – og vi er selv storfornøyd med resultatet! Se selv (forsiden og en eksempelmåned);

Den er trykket hos Eurofoto på tykt fotopapir av god kvalitet. Til å henge på veggen, størrelse 20×30 cm.

Alle dyrene det er bilde av i kalenderen har på et tidspunkt vært hjemløse eller i en eller annen form for nød, og er iløpet av 2012 og 2013 blitt tatt hånd om av lokalavdelinga i Narvik og omplassert via oss. Vi vil selvfølgelig rette en stor takk til de som har tatt til seg dyrene, som har åpnet sine hjem for de hjemløse iløpet av denne tiden. Uten dere hadde ikke dette vært mulig!

Ønsker du å bestille denne, fyll ut skjemaet under så sender vi den (med faktura) i posten til deg snarest og senest innen 14 dager.
(Vi prøver å sende dem ut så snart som mulig, men må ta høyde for at vi må bestille inn flere om mange nok er interessert i denne. Leveringstid til oss er ca en uke.)

– Prisen per kalender er kr 200,- (det er den verdt!)
– Tillegg for porto og faktura per forsendelse kr 45,-

Lurer du på noe, er det noe du vil vite før du bestiller? Send en e-post til post@dyrebeskyttelsen-narvik.no så ordner vi opp i det!

Ellers er det bare å bestille. Husk at overskuddet fra salget av disse går uavkortet til å dekke DN Narvik sine utgifter i arbeidet for hjemløse dyr og dyr i nød i distriktet vårt. Vi utbetaler ikke lønn og har i praksis ikke administrasjonsutgifter, og hver krone er et direkte bidrag til dyrene – til fôr, utstyr, veterinærutgifter og liknende. Dyrene takker på forhånd ;)

Vi er dessverre tomme for kalendere nå, og inntil vi får bestilt inn flere vil ikke bestillinger bli besvart eller behandlet da det foreløpig er litt usikkert om vi får tak i flere. Følg med! :)

 

[_easy_contact_forms fid=6_]

Gi oss en tilbakemelding!